Νικολάου Κ. Κασομούλη, Αγωνιστού του Εικοσιένα, Μακεδόνος, Ενθυμήματα Στρατιωτικά της Επαναστάσεως των Ελλήνων 1821-1833. Εισαγωγή και σημειώσεις υπό ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ. Τόμ. Α’ Αθήναι 1939. Σελ. οξ’+464 . - Βασδραβέλλης Ι. Κ. (Μακεδονικά, 2017)
[χωρίς περίληψη]