Ανδρέου Ξυγγοπούλου, Βυζαντινόν κιβωτίδιον μετά παραστάσεων εκ του βίου του Αγίου Δημητρίου. Ανατύπωσις εκ της Αρχαιολογικής Εφημερίδος ετ. 1936, σελ. 101-136, μεθ’ 11 εικόνων και δύο παρενθέτων πινάκων. - Σ. Α. (Μακεδονικά, 2017)
[χωρίς περίληψη]