An. Βακαλοπούλου, Ιστορικαί έρευναι εν Σαμαρίνη της Δυτικής Μακεδονίας. (Ανατύπωσις εκ του ΚΑ’ τόμου του «Γρηγορίου του Παλαμά».) Θεσσαλονίκη 1937, σελ. 31. - Τζιάτζιος Ευάγγ. Στ. (Μακεδονικά, 2017)
[χωρίς περίληψη]