Ανδρέα Horvàth, Η ζωή και τα έργα του Γεωργίου Ζαβίρα. «Ουγγροελληνικαί Μελέται» αριθ. 3. (Ελληνιστί μεθ’ουγγρικής περιλήψεως.) Budapest, 1937. - Τζιάτζιος Ευάγγ. Στ. (Μακεδονικά, 2017)
[χωρίς περίληψη]