Ν. Κ. Λιούμηα, Η αναγκαία στρατηγική διαρρύθμισις των ελληνικών συνόρων. [Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών. Εθνική βιβλιοθήκη αρ. 6]. Θεσσαλονίκη, 1946. 8ον σ. 15. - Κόλιας Γ. Τ. (Μακεδονικά, 2017)
[χωρίς περίληψη]