Α. Σιγάλα, Νικήτα αρχιεπισκόπου Θεοσαλονίκης εις τα θαύματα του Αγ. Δημητρίου. Ανατύπωση εκ του IB’ τόμου της Επετηρίδος της Εταιρείας Βυζαντινών Σπουδών (Αθήναι 1936) σελ. 317-360. - Τσάρας Γιάννης (Μακεδονικά, 2017)
[χωρίς περίληψη]