Ελένης Δ. Βουραζέλη, Ο βίος τον Ελληνικού λαού κατά την Τουρκοκρατίαν επί τη βάσει των ξένων περιηγητών. Τεύχος Α’. Εισαγωγή. Εν Αθήναις 1939. Σελ. 255, μετά 43 εικόνων, ειλημμένων εκ των περιηγητών. - Σ. Α. (Μακεδονικά, 2017)
[χωρίς περίληψη]