Βασικά χαρακτηριστικά των απελευθερωτικών αγώνων των Ελλήνων της Μακεδονίας από τη μεγάλη Ελληνική Επανάσταση του 1821 ως την απελευθέρωση της - Παπαδόπουλος, Στέφανος Ι. (Μακεδονικά, 1989)
No Abstract