Βαρβάρας Κουτάβα-Δεληβοριά, Ο γεωγραφικός κόσμος Κωνσταντίνου του Πορφυρογέννητου, Α' Τα "γεωγραφικά": γενικά στοιχεία φυσικής γεωγραφίας, βιογεωγραφίας και ανθρωπογεωγραφίας - Νεραντζή-Βαρμαζή, Β. (Μακεδονικά, 1994)
No Abstract