Παναγιώτη Γ. Συνάδου, Άγιον Όρος (Άθως). Η ιδιότυπη "Πολιτεία" του Κόσμου, (Ταξιδιωτικές εντυπώσεις και περιγραφές, ιστορικά και άλλα στοιχεία, θέματα, απόψεις κ.λ.π.) - Παπουλίδης, Κωνσταντίνος Κ. (Μακεδονικά, 1968)
No abstract