Ο φιλενωτικός Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος Πορφύριος Παλιαιολόγος (1643) και η συμμετοχή αυτού εις τας συνωμοτικάς ενέργειας εναντίον Κύριλλου του Λουκάρεως - Βαρναλίδης, Σωτήριος Λ. (Μακεδονικά, 1979)
No abstract