Ю. B. Эвaнгeлoпулoc, Лeкcичecкиe Ocoбeннocти нoвoгрeуecкoгo языкa B Эaпaднoй Maкeдoнии. Maтeриaл для диaлeктнoгo cлoвaря [Λεξιλογικές ιδιομορφίες της νεοελληνικής γλώσσας στη Δυτική Μακεδονία. Υλικό για διαλεκτολογικό λεξικό] - Συμεωνίδης, Χ. Π. (Μακεδονικά, 1974)
No abstract