V. J. Grocyl, Reformi ν Dounajskih Knjazestvah i Rossja (20-30 Godi XIX veka), (Αι μεταρρυθμίσεις εις τας Παραδουναβίους Ηγεμονίας και η Ρωσία κατά τα έτη 20-30 του 19oυ αιώνος) - Βασδραβέλλης, Ι. Κ. (Μακεδονικά, 2015)
No abstract