Γεωργίου Χ. Χιονίδου, Ιστορία της Βεροίας (της πόλεως και της περιοχής). Τομ. Α' (Ι. Εισαγωγικαί έννοιαι. ΙΙ. Η Βέροια επί Μακεδόνων. ΙΙΙ. Η Βέροια επί Ρωμαίων) - Θεοχαρίδης, Γ. Ι. (Μακεδονικά, 1963)
No abstract