Γ. Ι. Θεοχαρίδου, Οι ιδρυταί της εν Θεσσαλονίκη Μονής των Βλαττάδων. (Ανάτυπον εκ του τιμητικού τόμου εις τον Άγιον Γρηγόριον Παλαμάν 1359-1959) - Κυριακίδης, Στίλπων Π. (Μακεδονικά, 1963)
No abstract