Δημητρίου Κ. Σαμσάρη, Η Κοινότης του Αγίου Πνεύματος Σερρών επι Τουρκοκρατίας (Ιστορία-Τοπογραφία-Κοινοτικός βίος-Γλωσσικά και Ιστορικά Έγγραφα) - Γιαράλη-Παπαδοπούλου, Δέσποινα (Μακεδονικά, 1972)
No abstract