Πέτρου Πέννα, "Ιστορία τών Σερρών, άπο της αλώσεως αυτής υπό των Τούρκων μέχρι της απελευθερώσεως της υπό των Ελλήνων (1383 — 1913). Σελ. 215 μεθ' ενός τοπογραφικού διαγράμματος και πολλών εικόνων. - Τζιάτζιος, Ευαγγ. Στ. (Μακεδονικά, 2017)
[χωρίς περίληψη]