Κωνσταντίνου Δ. Μέρτζιου, Μνημεία μακεδονικής ιστορίας. [Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών. Μακεδονική βιβλιοθήκη άρ. 7]. Θεσσαλονίκη, 1947. 8ον σ. ιε' + 572. Μετά φωτοτυπιών εκ κωδίκων - Κυριακίδης, Στίλπων Π. (Μακεδονικά, 2017)
[χωρίς περίληψη]