Α. Ξυγγοπούλου, Συμβολαί εις την τοπογραφίαν της βυζαντινής Θεσσαλονίκης. [Εταιρεία Μακεδονικών σπουδών. Επιστημονικαί πραγμαιτείαι. αρ. 2]. Θεσσαλονίκη, 1949. 8ο σ. 38. - Βακαλόπουλος, Απ. (Μακεδονικά, 2017)
[χωρίς περίληψη]