Στίλπ. Π. Κυριακίδου, Τα βόρεια εθνολογικά όρια τού Ελληνισμού. [Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών. Εθνική βιβλιοθήκη αριθ. 2]. Θεσσαλονίκη, 1946. 8ο σ. 66. - Βακαλόπουλος, Απ. (Μακεδονικά, 2017)
[χωρίς περίληψη]