Χρ. Α. Νάλτσα, Τα Ελληνοσλαυικά σύνορα. (Αι προς βορράν εθνικαί μας διεκδικήσεις). [Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών. Εθνική βιβλιοθήκη αρ. 4]. Θεσσαλονίκη, 1948. 8ον σ. 88. - Κόλιας, Γ. Τ. (Μακεδονικά, 2017)
[χωρίς περίληψη]