Ίω. Κ. Βασδραβέλλη, Αρματολοί και κλέφτες εις την Μακεδονίαν. [Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών. Μακεδονικη βιβλιοθήκη αρ. 8] Θεσσαλονίκη, 1918. 8ον σ. 115. - Κόλιας, Γ. Τ. (Μακεδονικά, 2017)
[χωρίς περίληψη]