+ Πρ. Λεοντοπόλεως Σωφρονίου Ευστρατιάδου, Ο Άγιος Δημήτριος εν τη υμνογραφία. Ανατύπωσις εκ τον ΙΑ' τόμου της Επετηρίδος της Εταιρείας Βυζαντινών σπουδών (Αθήναι 1935) σελ. 120-150. - Τσάρας, Γιάννης (Μακεδονικά, 2017)
[χωρίς περίληψη]