Στίλπωνος Π. Κυριακίδου, Θεσσαλονίκια Μελετήματα. 1) Αι περί τον Στρυμόνα και την Θεσσαλονίκην Σλαβικαί εποικήσεις κατά τον μέσον αιώνα. 2) Διοικητική ιστορία του θέματος Θεσσαλονίκης. Θεσσαλονίκη 1939. Σελ. 46 με δυο χάρτες στο τέλος. - Τσάρας, Γιάννης (Μακεδονικά, 2017)
[χωρίς περίληψη]