Αντ. Σιγάλα, καθηγητού της Μεσαιωνικής Ελληνικής Φιλολογίας, Ο Άγιος Δημήτριος και ο γνήσιος Ελληνικός πατριωτισμός. Λόγος πανηγυρικός ρηθείς τη 26η Οκτωβρίου 1940 εν τη Μεγάλη Αιθούση των Τελετών του Πανεπιστημίου επί τη 28η επετείω της απελευθερώσεως... - Τζιάτζιος, Ευάγγ. Στ. (Μακεδονικά, 2017)
[χωρίς περίληψη]