Στίλπωνος Κυριακίδου, Βυζαντιναί μελέται. Ι. Το μολυβδόβουλλον τον στρατηγού Μελίου. Επιστημονική Επετηρίς Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τόμ. 2... & Του αυτού: Βυζαντιναί μελέται. II. Από την ιστορίαν των τειχών της Θεσσαλονίκης. ΙΙΙ... - Σ., Α. (Μακεδονικά, 2017)
[χωρίς περίληψη]