Εισαγωγή: Αντηχήσεις των επαναστάσεων, εξεγέρσεων, κοινωνικών κινημάτων και διαμαρτυριών: Ιστοριογραφικές διαδρομές και ερμηνευτικές προσεγγίσεις - Μιχαλέλλη, Μαρία; Παπαχρήστου, Μαρία (Mos Historicus: A Critical Review of European History, 2024)
An introduction to Mos Historicus: A Critical Review of European History's second issue.