ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΝΟΤΑΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΔΙΑΘΗΚΩΝ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥΣ - ΚΑΣΔΑΓΛΗ ΑΓΛΑΪΑ (Μνήμων, 2019)
ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.