ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1828-1832 ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΙΩ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ FIRMIN DIDOT FRÈRES - ΛΟΥΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Μνήμων, 2019)
Δεν διατίθεται περίληψη στα ελληνικά.