Το Αρχείο της Επαρχιακής Δημογεροντίας Ναυπλίου (1828-1829). Εισαγωγή – μεταγραφή κειμένων – επιμέλεια Δημήτρης Χ. Γεωργόπουλος, ΓΑΚ – Αρχεία Νο μού Αργολίδας, Ναύπλιο 2015 - Σκλαβενίτης Τριαντάφυλλος (Μνήμων, 2019)
Δεν διατίθεται περίληψη