Γιάννης Ζαϊμάκης - Ελένη Φουρναράκη (επιμ.), Κοινωνία και αθλητισμός στην Ελλάδα. Κοινωνιολογικές και ιστορικές προσεγγίσεις, Αθήνα, εκδόσεις Αλεξάνδρεια, 2015 - Κόκκινος Γιώργος (Μνήμων, 2019)
Δεν διατίθεται περίληψη