Άγγελος Φ. Βλάχος, Τουρισμός και δημόσιες πολιτικές στη σύγχρονη Ελλάδα (1914-1950). Η ανάδυση ενός νεοτερικού φαινομένου, Αθήνα, Economia, 2016 - Δημανόπουλος Σπύρος (Μνήμων, 2019)
Δεν διατίθεται περίληψη