Γιάννης Αίσωπος (επιμ.), Τοπία Τουρισμού: Ανακατασκευάζοντας την Ελλάδα / Yannis Aesopos (ed.), Tourism Landscapes: Remaking Greece, δεύτερη έκδο ση, ανα θεωρημένη και συμπληρωμένη, Αθήνα Μάρτιος 2015 - Φέστας Μιχάλης (Μνήμων, 2019)
Δεν διατίθεται περίληψη