Δήμητρα Βασιλειάδου, Στον τροπικό της γραφής. Οικογενειακοί δεσμοί και συναισθήματα στην αστική Ελλάδα, 1850-1930, Αθήνα, Gutenberg, 2018 - ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ (Μνήμων, 2024)
ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.