Άννα Μαχαιρά και Λήδα Παπαστεφανάκη (εισαγωγή-επιμέλεια), Εβραϊκές κοινότητες ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση, 15ος-20ός αιώνας: οικονομία, κοινωνία, πολιτική, πολιτισμός. Πρακτικά διεθνούς επιστημονικού συνεδρίου, Ιωάννινα, εκδόσεις Ισνάφι, 2016 - ΦΛΙΤΟΥΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ (Μνήμων, 2024)
ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.