Οι πόλεις των Φιλικών. Οι αστικές διαδρομές ενός επαναστατικού φαινομένου. Πρακτικά Ημερίδας, Αθήνα 14 Ιανουαρίου 2015, επιμ. Όλγα Κατσιαρδή-Hering, Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων, Αθήνα 2018 - ΜΠΟΥΜΠΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Μνήμων, 2024)
Δεν παρατίθεται περίληψη