Εύη Καρούζου, Εθνικές γαίες, εθνικά δάνεια και εθνική κυριαρχία. Βρετανική διπλωματία και γαιοκτησία στο ελληνικό κράτος 1833-1843, Ακαδημία Αθηνών, Αθήνα 2019 - ΓΑΡΔΙΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (Μνήμων, 2024)
Δεν παρατίθεται περίληψη