ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΒΥΡΩΝ; ΚΟΛΙΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ; ΚΟΥΤΖΑΚΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ; ΛΙΒΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ; ΛΟΥΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ; ΜΕΡΙΑΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (Μνήμων, 2024)
Δεν διατίθεται περίληψη στα ελληνικά.