ΠΕΝΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ: Θάνος Μ. Βερέμης – Ιάκωβος Δ. Μιχαηλίδης, Ιωάννης Καποδίστριας. Ο «αμνός» της Παλιγγενεσίας των Ελλήνων, Αθήνα, Μεταίχμιο, 2021· Δημήτρης Δημητρόπουλος, Τρεις Φιλικοί, έπαρχοι στην Άνδρο. Από το επαναστατικό σχέδιο στην κρατική διοίκηση (1822-1825), μεταγραφή τεκμηρίων: Άννα Αθανασούλη – Βάλλια Ράπτη, ΕΙΕ/ΙΙΕ, Αθήνα 2020· Πέτρος Θ. Πιζάνιας, Η Ελληνική Επανάσταση 1821-1830, Αθήνα, Εστία, 2021· Ηλίας Κολοβός – Σουκρού Ιλιτζάκ – Μοχαμάντ Σχαριάτ-Παναχί, Η οργή του σουλτάνου. Αυτόγραφα διατάγματα του Μαχμούτ Β΄ το 1821, Αθήνα, Εκδόσεις ΕΑΠ, 2021· Mark Mazower, Η Ελληνική Επανάσταση, Αθήνα, Αλεξάνδρεια, 2021 - ΛΟΥΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Μνήμων, 2024)
Δεν διατίθεται περίληψη στα ελληνικά.