Gonda Van Steen, Adoption, Memory, and Cold War Greece: Kid pro quo?, πρόλογος John O. Iatrides, University of Michigan Press, Αν Άρμπορ2019 - ΓΚΟΤΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (Μνήμων, 2024)
Δεν διατίθεται περίληψη στα ελληνικά.