Αλεξάνδρα Σφοίνη, Ξένοι συγγραφείς μεταφρασμένοι ελληνικά 1700-1832. Ιστορική προσέγγιση του ελληνικού μεταφραστικού φαινομένου, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών / Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών / Τομέας Νεοελληνικών Ερευνών, Αθήνα 2019 - ΕΛ ΓΚΕΝΤΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Μνήμων, 2024)
Δεν διατίθεται περίληψη στα ελληνικά.