50 χρόνια ΕΜΝΕ: Διάλογος για την ιστορία - ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ; ΑΒΔΕΛΑ ΕΦΗ; ΛΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ; ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ; ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΣΟΦΙΑ; ΜΙΧΑΗΛΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ.; ΠΟΛΕΜΗ ΠΟΠΗ; ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ; ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ; ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΑΚΗΣ; ΚΟΛΟΒΟΣ ΗΛΙΑΣ; ΚΥΡΑΜΑΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΗ; et al. (Μνήμων, 2025)
-