Όλγα Κατσιαρδή-Hering, Δημήτριος Μ. Κοντογεώργης, Η αυστριακή αρμάδα κατά την ελληνική επανάσταση. Διπλωματία και πόλεμος, Αθήνα, Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων, 2023 - ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Μνήμων, 2025)
-