Ακαδημία Αθηνών. Κέντρον Ερεύνης του Μεσαιωνικού και Νέου Ελληνισμού, Κωνσταντίνος Οικονόμος ο εξ Οικονόμων, Αλληλογραφία, τόμος πρώτος, 1802-1817, επιμέλεια Κώστας Λάππας και Ρόδη Σταμούλη, Αθήνα 1989, νβ’ + 430 σ. +16 πίνακες. - ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ (Μνήμων, 1991)
<!–[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–><span style="font-size: 10.0pt; font-family: Verdana; mso-fareast-font-family: "Times New Roman"; mso-bidi-font-family: "Times New Roman"; mso-ansi-language: EL; mso-fareast-language: EL; mso-bidi-language: AR-SA;">Δεν παρατίθεται περίληψη. <!–[if gte mso 9]> <![endif]–><!–[if gte mso 10]> <![endif]–>