ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ. ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ HAYDEN WHITE, PAUL RICOEUR, JERZY TOPOLSKI ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ PAST AND PRESENT, ANNALES, ΜΝΗΜΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ - ΛΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ; ΓΑΖΗ ΕΦΗ; ΒΑΡΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ; ΠΕΝΤΑΖΟΥ ΙΟΥΛΙΑ; ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ; ΚΕΧΡΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ; ΛΕΜΠΕΣΗ ΜΑΡΙΑ; ΛΑΛΙΩΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ; ΜΗΛΙΩΡΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ; ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ; ΜΠΑΣΑΚΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (Μνήμων, 1993)
<!–[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–><span style="font-size: 10.0pt; font-family: Verdana; mso-fareast-font-family: "Times New Roman"; mso-bidi-font-family: "Times New Roman"; mso-ansi-language: EL; mso-fareast-language: EL; mso-bidi-language: AR-SA;">Δεν παρατίθεται περίληψη.<!–[if gte mso 9]> <![endif]–><!–[if gte mso 10]> <![endif]–>