Ίλια Χατζηπαναγιώτη-Sangmeister, Ο τεκτονισμός στην ελληνική κοινωνία και γραμματεία του 18ου αιώνα: Οι γερμανόφωνες μαρτυρίες, Εκδόσεις Περίπλους, Αθήνα 2010 - ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Μνήμων, 2012)
Δεν παρατίθεται περίληψη.