Η ΦΩΝΗ TOΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TOΥ CARLO GINZBURG ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΕΧΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ - ΚΕΧΡΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ; ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ (Μνήμων, 1998)
Δεν παρατίθεται περίληψη.