Λουκία Δρούλια και Χάγκεν Φλάισερ (επιμ.), Yon Lidice bis Kalavryta. Widersland und Besatzungsterror. Studien zur Repressalienpraxis im Zweiten Weltkrieg - ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (Μνήμων, 2001)
Δεν παρατίθεται περίληψη.