ΕΠΙ TINI ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΕΡΕΙΝ ΑΥΤΗΝ ΨΗΦΟΥ; ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΔΡΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ TOΥ 19ου ΑΙΩΝΑ - ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (Μνήμων, 2002)
Δεν παρατίθεται περίληψη στα ελληνικά.