Βασίλης Κ. Γούναρης, Στις όχθες τον Υδραγόρα. Οικογένεια, οικονομία και αστική κοινωνία στο Μοναστήρι 1897-1911, Αθήνα, Στάχυ, 2000 - ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (Μνήμων, 2002)
Δεν παρατίθεται περίληψη.